Algemene voorwaarden
Hartelijk welkom op Minicamping de Reekens. Fijn dat u onze camping heeft uitgekozen voor uw verblijf. Wij hebben een aantal regels opgesteld om er voor te zorgen dat iedereen volop kan genieten van hun verblijf. Bedankt voor uw medewerking en begrip voor het onderstaande. Wij staan open voor vragen, suggesties of verbeteringen!

Betalingswijze
Bij de bevestiging van uw reservering (per mail) mailen wij u een factuur. Hierop staat vermeld voor wanneer het bedrag moet zijn overgemaakt.

Reserveert u op korte termijn dan kunt u bij aankomst betalen

Annulering
Bij annulering van de overeenkomst betaalt u een vergoeding, deze bedraagt bij;

Annulering vanaf 2 maanden voor de ingangsdatum, 10% van de overeengekomen prijs.

Annulering binnen een week voor de ingangsdatum, 50 % van de overeengekomen prijs

wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Aankomst/vertrek
De camping is in 2021 open van 1 april tot en met 17 oktober

Op de aankomst dag bent u vanaf 13.00 uur van harte welkom

Op de vertrek dag vragen wij u de camping voor 12.00 uur te verlaten

Huisvuil/glas/papier
Uw afval kunt u kwijt in de daarvoor bestemde containers achter de bruine poort

Afvalwater
Het chemisch toilet, afvalwater en toiletemmers kunnen geleegd worden op de stortplaats aan de buitenkant bij het toiletgebouw.

Toiletgebouw
Het Toiletgebouw wordt voor u schoongehouden. Wij verzoeken u vriendelijk het gebouw netjes achter te laten.

Huisdieren
Huisdieren van harte welkom. Wij rekenen hier 1 euro per nacht voor. Wij vragen u wel om hen buiten het terrein uit te laten en dit netjes op te ruimen. Honden moeten aan de lijn, houdt u rekening met de andere gasten.

Gasten
Gasten zijn welkom als ze zich aan dit reglement houden. Ook zij mogen niet met de auto op het kampeerveld, maar dienen te parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. U bent als kampeerder verantwoordelijk voor uw bezoek. (bij meer dan 4 bezoeker aanwezig vragen we een vergoeding van 1 euro p.p.)

Auto’s
De prijs voor 1 auto per kampeerplek zit inbegrepen bij de prijs. Als u met een tweede auto komt, vragen wij een vergoeding voor €1,- per dag. Op uw aankomt- en vertrek dag is het natuurlijk handig om even uw spullen te kunnen in- en uitladen op uw plek. Hier buiten willen wij het kampeerterrein zoveel mogelijk autovrij houden. Uw kunt uw auto op het parkeerterrein zetten.

Rust
Camping de Reekens is  een familiecamping. Het is niet toegestaan buiten de caravan of tent geluid producerende apparatuur te gebruiken. Tussen 22.00 uur en 8.00 uur dient gedempt te worden gesproken. Zodra de natuur vindt dat het donker moet worden, dient dat zoveel mogelijk te worden gerespecteerd. Een persoonlijk leeslampje, of verlichting dat slechts het terras bestrijkt, is toegestaan.

Aansprakelijkheid
Het verblijf op onze Minicamping is geheel op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor diefstal, beschadiging van uw eigendommen of enig letsel door u opgelopen.

HEMELVAART

Let op: onze locatie is volgeboekt voor hemelvaart. Wij ontvangen je graag weer op een andere datum.