Onze camping is van alle gemakken voorzien

Met 20 ruime staanplaatsen in een rustige omgeving is onze camping van alle gemakken voorzien.

Speelveld

Uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen, in het midden van ons veld vindt u het speelveld met trampoline, zandbak, schommels en skelters. Zo kunt u vanaf alle kampeerplaatsen uw kinderen in de gaten houden.

Sanitaire ruimte

Een modern sanitair gebouw voorzien van alle gemakken! 4 wc’s, 4 douches, wasbakken met warm en koud water en chemisch toilet.

Recreatieruimte

Voor als het weer wat minder is, of juist heel warm, of gewoon omdat u er zin in heeft dan kunt u op onze camping gebruik maken van onze sfeervolle recreatieruimte. U kunt hier terecht voor een bakje koffie of thee uit onze koffieautomaat. De ruimte is verder voorzien van allerlei spelletjes en leesvoer.

Dierenweide

Bij aankomst word u verwelkomt door  onze ezel “Tess”, pony “Coby” de varkens “Otje” en “Joep” en de  geiten. Kippen en konijnen kunt u vinden in onze kleine dieren weide.

Chemisch toilet

Het chemische toilet is te vinden aan de buitenzijde van ons sanitair gebouw, dus geen nare luchtjes binnen.

Koelkast met vriesvak

Tijdens u verblijf kunt u gratis gebruik maken van deze koelkast en vriezer en wordt deze door ons gevuld met verse eieren van onze kippen.

Wi-Fi

Bij ons kunt u op de gehele camping gratis gebruik maken van ons WiFi netwerk.

Elektriciteit

Bij iedere plaats beschikt u over 8 amp.

Wasmachine en droger

Ook tijdens de vakantie moet er af en toe een wasje worden gedraaid. Dat kan tegen betaling in onze wasmachine en droger.

Boek nu jouw plekje op
onze minicamping